onsdag 1 maj 2013

Älskade maj

Välkommen maj månad!
Som jag har längtat efter vårmånaderna. April är väl egentligen en vårmånad det också, men det har väl kanske inte riktigt känts som så när våren fick för sig att komma lite sent.

Än så länge har vi vaknat och tagit oss en sväng till svärföräldrarna för lite fika och för att träffa svågern Filip som är på en snabbvisit över någon dag här i Jönköping. Idag är det minsann tryck i stan, poliser överallt och ingenstans. Idag är det tryck på demonstrationsfronten helt enkelt.

Idag blir det även en tripp till Forserum för att träffa finaste Viktor, Fina och lille N. Umgänge och grillning står på schemat, kan det bli en bättre dag när vi även har detta fina väder? Jag tror minsann inte det. På väg hem från stan ser vi flera segelbåtar ute på Vättern, så mysigt!

Igår kväll umgicks vi med vänner i Bankeryd. God mat och fint umgänge. Gick dit en brasa skulle tändas, lyssnade på lite sång men eftersom vi tyckte att det var så kallt så gick vi tillbaka innan brasan ens var tänd. Härligare att sitta i värmen med en kopp te och goda kakor.

En liten uppdatering i alla fall. Inga bilder men det får ni leva med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar