måndag 14 november 2011

Julkampanj

Hemkommen från jobbet.
Sitter med en skål yoghurt och varvar ner.
Det är fullt sjå med att ändra kampanj på jobbet, det är dags för JULkampanjen. Butiken förvandlas till rött och det pyntas med små röda paket med vita snören. Man pysslar lite extra och det är mysigt att titta på allt när det är färdigt.

I lördags var vi ju hos Sandra och Jonathan tillsammans med Fina, Viktor och Noah. Det bjöds på taco, mums. Det var en mysig kväll med spel och sedan har vi ju den där lille Noah som yr runt, runt, runt. Vill man underhålla vuxna så är det bara till att sätta fram ett litet barn. Alla ögon faller på den här lille mannen som älskar uppmärksamhet. Man busar, leker, lyfter, kramar och helt enkelt tycker om honom. Så om ni någon gång har tråkigt, ta fram ett barn.... på något sätt?

Söndagen var en ledig dag men jag vet inte riktigt om man kände den där söndagsfriden. Dagen innehöll storhandling, däckbyte på bilen, resa till Mjölby och tillbaka, skjutsa svåger Jakob till hans lägenhet för att lämna lite möbler m.m.

Nu är klockan 20:00 vilket innebär att "Ensam mamma söker" går på tv. Säg vad ni vill men jag tycker det är sött av någon konstig anledning. Så nu ska sitta och flina lite.

I morgon blir det att åka till frisören kl 09:00.
Är jag människa vid den tiden? Njeaaa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar