onsdag 16 november 2011

Sjukling i hemmet

Idag har jag en sjukling i hemmet. Dalle vaknar med feber och hosta, så han har legat i sängen hela dagen. Tycker så synd om honom för det var inte länge sedan han var sjuk senast. Det är bara att vänta in tills jag blir sjuk med antar jag, eller så klarar jag mig mirakulöst, vem vet.

Kanonfint väder idag. Var iväg med cykeln idag och köpte värktabletter och bröd, kallt men ändå skönt. Måste bara säga det att jag stör mig väldigt mycket på de bilister som inte stannar när man står och väntar på att få gå över övergångsställen. Man vill liksom inte bara kliva rakt ut, utan jag väntar på att de ska sakta in så jag vågar kliva ut. Men det är inte ovanligt att tre bilar bara kör på. Så, nu fick jag ur mig det också. Haha.

Idag är det tvättdag. Har tvättat sedan klockan 13 och har några tvättar kvar, luktar sköljmedel i hela vardagsrummet. Säkerligen i hela lägenheten men chocken får man när man går in i vardagsrummet för det är där en hel del hänger.

Så mysigt när mörkret faller. Tända ljus är något som jag tycker om väldigt mycket. Jag och Dalle jobbar fortfarande på att göra slut på alla blockljus som är kvar från bröllopet i maj. Har några kvar, haha. Det är något med ljus som gör att man blir lugn, det är fridfullt. Utanför ser man lamporna glittra i mörkret från andra sidan av Vättern. Snart ser man även adventsljusstakar i fönstren, jag längtar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar