tisdag 31 januari 2012

Utrensning och vackra minnen

I söndags bar det av till Ikea.
Köpte lite förvaringsboxar i plast som ska ner i förrådet och göra nytta. En större kruka till en växt här hemma, men var inte stor nog. Lite galgar fick följa med hem och lite lampor. Köpte även en till ram för det tredje fotot som nu satts upp i hallen.


Men när vi kom hem så röjde vi lite här hemma, slängde gamla skor och sorterade. Bredvid min sida av sängen har jag haft en stor låda fylld med saker från bröllopet, minnen som ska sparas. Det är allt från festhäften, tårtbrudpar, vigselprogram och inbjudningskort. Trots att det bara gått åtta månader så är det så roligt att tänka tillbaka på den dagen, det är svårt att förstå att vi faktiskt gick in i den där fina lilla kyrkan med alla människor som vittnen. Att det var vi som var huvudpersonerna, att alla var där för vår skull.

Något som var lite extra roligt var att vi blev fotograferade av Dalles kollega den dagen och resultatet blev detta. Vi hamnade på framsidan av Jönköping-Postens sommarbilaga som fanns att hämta på lite olika ställen, såg den bl.a. på Axamobadet i somras när min syster var på besök. Lite roligt tyckte jag. :) Blir ju ingen direkt kvalité att ta kort på kort, särskilt inte på en tidning insåg jag, men det är en liten kik för er som inte sett det innan.


En annan fin sak är detta. Drivved från havet som målats vitt och satts ihop till ett hjärta som hängde bakom honnörsbordet. Skapad av finaste Alexandra och Niclas. Hjärtat ska sättas upp här hemma. Det har vi sagt i åtta månader nu men vi kan inte riktigt bestämma oss för var vi ska sätta upp det. Men om det tog åtta månader för oss innan vi gjorde färdigt gästboken så är det nog ingen brådska med detta heller. Haha.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar